Kärnborrar WOLF

Sintrade kärnborrar

Standard och skräddarsydda lösningar
Levanto är stolta med att presentera en helt ny rad av sintrade diamantborrkronor för kärnborrning, tillverkade med toppmodern teknologi.

KÄRNPROCESSEN ÄR VAKUUMSINTRING,
vilket är den okrönte kung inom industriell metallurgi. I den här högt avancerade processen når materialet en hög temperatur nära smältpunkten varvid den under vakuumatmosfär och högt tryck pressas till den önskade formen. Genom hög värme och högt tryck sintras materialen i fråga och bildar en legering med helt nya egenskaper som grundmaterialen.


Fördelar med sintring:
✓ Specialtillverkade enligt kundens specifikationer
✓ Tillåter komplexa former
✓ Tillåter en stor variation metaller i tillverkningen
✓ Kostnads och energieffektivt
✓ Pålitlig och repeterbar inom massproduktion
✓ Uppnår och bibehåller snäva toleranser

Särskilt designad för att ge utsökt penetrationshastighet och lång livslängd. WOLF seriens diamantborrkronor är ett utmärkt val för varierande förhållanden, i serien finns borrkronor lämpliga för allt från mjuka till extremt hårda bergarter. I kronorna används dom bästa materialen och kronorna kan skräddarsys enligt kundens behov.

Formen på segmenten ger en så kallad ”high pressure” egenskap åt vattenspåren. Vattenspåren är formade så att de hålls öppna i de mest krävande förhållanden – vattenspåret är enbart smalt i en tangentpunkt där också spolningen är som kraftigast. Den kraftiga spolningen garanterar en maximal borrprestanda.

Tillgängliga i de flesta storlekar i metriska systemet och tum systemet. Specialtillverkade i Finland.

Fråga om denna produkt:

Kategori:

Mer information

Storlekar

BWLTK, NWL, NWL2, HWL, WL56, T-56, B-116, B-146, B-168