Tuotanto

Modernit tuotantomenetelmät ja ensiluokkaiset
raaka-aineet

Käytämme ainoastaan ensiluokkaisia raaka-aineita tuotannossa: timantit, metallipulverit sekä rungot ostetaan luotettavilta ja asiantuntevilta valmistajilta. Laadun takaavat modernit, nykyteknologiaa hyödyntävät tuotantomenetelmät, sekä perusteellinen laatukontrolli ennen tuotteen toimittamista asiakkaalle.

Toteutamme myös jatkuvaa tutkimusta ja tuotekehitystä omassa testilaboratoriossamme.

Suomessa valmistetut tuotteemme ovat Avainlippu-merkittyjä. Avainlippu-tuotteitamme ovat mm. käsihiomalaikat Bel, Big Bel ja Claw, Trombi timanttiporanterät sekä Stinger-timanttisahanterät. Nämä tuotteet valmistetaan tehtaallamme Kauniaisissa. Tehtaallamme valmistetaan mm. myös kaikki valikoimamme kairausterät; GD-2, WOLF ja Karhu.


Timanttiporan teritys ja tuotteiden räätälöinti

Meille voit tuoda timanttiporasi teritettäväksi, jolloin juotamme käytettyyn porarunkoosi uudet timanttisegmentit. Ammattitaitoinen henkilökuntamme terittää porasi uudestaan käyttökuntoon myös nopealla aikataululla. Ota yhteyttä!

Timanttiporanterien vakiomittojen lisäksi myymme myös muun pituisia teriä. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeesi, räätälöimme sinulle tarpeisiisi soveltuvan terän.

 

Tuotantotiimimme:

Tuotanto henkilökunta

Tuotantotilamme Kauniaisissa:

Levanto Oy produktion