Tuotanto

Modernit tuotantomenetelmät ja ensiluokkaiset
raaka-aineet

Timanttityökalujen valmistus on meille sydänasia. Käytämme ainoastaan ensiluokkaisia raaka-aineita tuotannossa: timantit, metallipulverit sekä rungot ostetaan luotettavilta ja asiantuntevilta valmistajilta. Laadun takaavat modernit, nykyteknologiaa hyödyntävät tuotantomenetelmät, sekä perusteellinen laatukontrolli ennen tuotteen toimittamista asiakkaalle.

Timanttityökalujen valmistus Levannolla alkoin jo vuonna 1937. Toteutamme jatkuvaa tutkimusta ja tuotekehitystä omassa testilaboratoriossamme, jotta tuotteemme olisivat ajan mukaisia ja vastaavat alan jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin.

Suomessa valmistetut tuotteemme ovat Avainlippu-merkittyjä. Avainlippu-tuotteitamme ovat mm. käsihiomalaikat Bel, Big Bel ja Claw, Trombi timanttiporanterät, Stinger timanttisahanterät sekä kaikki muut tuotteet jotka valmistamme omassa tuotannossamme. Nämä tuotteet valmistetaan tehtaallamme Kauniaisissa. Tehtaallamme valmistetaan mm. myös valikoimamme kairausterät; GD-2, WOLF ja Karhu.


Timanttiporan teritys ja tuotteiden räätälöinti

Meille voit tuoda timanttiporasi teritettäväksi, jolloin juotamme käytettyyn porarunkoosi uudet timanttisegmentit. Ammattitaitoinen henkilökuntamme terittää porasi uudestaan käyttökuntoon myös nopealla aikataululla. Ota yhteyttä!

Timanttiporanterien vakiomittojen lisäksi myymme myös muun pituisia teriä. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeesi, räätälöimme sinulle tarpeisiisi soveltuvan terän.


Timanttityökalujen valmistus tuotantotiimimme monen vuoden kokemuksella


(Klikkaa kuvaa nähdäksesi se suurempana)