Tietoa meistä

Timanttityökaluvalmistaja jo vuodesta 1937

Levanto on johtava suomalainen timanttityökaluvalmistaja ja maahantuoja sekä timanttityökaluihin perustuvien ratkaisujen tuottaja. Edustamme vahvaa suomalaista erityisosaamista ja kilpailemme maailman kärkimarkkinoista muiden timanttityökaluja valmistavien yritysten rinnalla. Toimimme Kauniaisista käsin ja meidät tunnetaan Suomessa korkeasta laadusta ja tuotekehitystyöstämme. Timanttiratkaisuja olemme tarjonneet jo vuodesta 1937.

Korkeatasoisia timanttiratkaisuja

Tarjoamme korkeatasoisten timanttityökalujen käyttöön perustuvia ratkaisuja kivipohjaisten materiaalien työstöön. Olemme pyrkineet säilyttämään kilpailukykymme tekemällä yhteistyötä asiakkaiden kanssa tuotekehityksessä.

Levanto - Suomen Vahvimmat Platina

Pohjoismaiden suurin timanttikairausterävalmistaja ja ratkaisujen tuottaja

Levanto on jo 85 vuoden ajan kehittänyt ja tuottanut korkealaatuisia timanttikairausteriä kaivosteollisuudelle. Suunnittelemme ja kehitämme tuotteemme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Levanto oli yksi ensimmäisistä kehittämässä timanttikairausteriä 85 vuotta sitten. Kaikkien näiden vuosien jälkeen Levanto on yhä kehityksen eturintamassa ja onkin nyt kehittänyt ja tuonut markkinoille uuden terän, joka on valmistettu täysin uudella teknologialla. Ainutlaatuinen teknologia ja sen mukaisesti valmistetut timanttikairausterät kehitetään ja valmistetaan tuotannossamme Kauniaisissa, Suomessa.

Levanto tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja, nopealla aikataululla. Tuomme terien räätälöinnin uudelle tasolle; meille mikään kallio ei ole liian kova. Kehitysprojektin kautta menetelmänne paranee ja tuottavuutenne tehostuu. Projektin aikana kokenut teknikkomme sitoutuu seuraamaan terän kehitystä sekä työmaalla että tuotantolaitoksessamme. Yhdessä ratkaisemme vaikeimmatkin haasteet.

Lue lisää kairausteristämme ja työkaluistamme kaivosteollisuudelle osoitteessa levantomining.com.


Asiakastyytyväisyys

Tyytyväiset asiakkaat ovat tavoitteemme ja pyrimme olemaan asiakkaillemme se kumppani, jonka puoleen ensimmäisenä käännytään. Osaava henkilökuntamme on motivoitunutta ja palveluhaluista; palvelumme perustuu asiakkaalle oikean ratkaisun löytämiseen, mikä edellyttää joskus myös tuotteiden räätälöimistä asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjoamme myös neuvontaa sekä ennen ostoa että sen jälkeen.


Tietotaitoa ja jatkuvaa tutkimustyötä

Me tunnemme suomalaisen kiven ja teemme jatkuvasti tutkimustyötä, joka tähtää parempiin tuotteisiin, järkevämpien tuotantoprosessien kehittämiseen ja sitä kautta parempaan tuottavuuteen. Tuotekehitysporukkamme on innovatiivinen ja olemme nousseet uudelle laadun tasolle. Tänä päivänä olemme pystyneet haastamaan kaikki suurimmat kilpailijamme kaikissa asioissa. Se, että olemme pienempi yritys, ei merkitse mitään, sillä laadukas tuote ratkaisee kaupat. Pitkäjänteiset yhteistyökumppanimme Suomessa ovat saavuttaneet selkeitä säästöjä ja hyötyneet laadukkaista työkaluistamme.


Vastuullista ja kestävää liiketoimintaa

Tavoitteemme on jatkuva laadun parantaminen sekä tuotteissamme että palveluntarjonnassamme: tätä tavoitetta toteutetaan kaikissa tuotannon vaiheissa, kilpailukykyisten tuotteiden takaamiseksi.

Olemme noudattaneet tuotannossamme ja toiminnassamme ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia standardeja vuodesta 2002 alkaen, jolloin saimme sertifikaatin toiminnan takeeksi Lloyd’sin valvomana. Lisäksi pyrimme olemaan tuotannossamme mahdollisimman ympäristöystävällinen. Tämän ansiosta meillä on ISO 14001 ympäristöjohtamisjärjestelmän sertifikaatti.

Lue lisää laatu- ja ympäristöpolitiikastamme >>

ISO-sertifikaatti, Levanto Oy

Olemme myös FEPA (Federation of European Producers of Abrasives) -yhdistyksen jäsen. FEPA on maailmanjohtava yhdistys, joka edustaa yli 80 % eurooppalaisista hiomatuotteiden valmistajista. Jäseniä ovat niin pienet- ja keskisuuret sekä globaalit yhtiöt ympäri maailman. FEPA jäsenet kattavat 90 % hiomatuotteiden tuotannosta Euroopassa.

FEPAn tavoitteena on markkinoida Euroopassa tuotettuja hiomatuotteita, tiedottaa jäseniä sääntelykehityksen kehityksestä Euroopassa ja muualla maailmassa, tukea valmistajia laajalla teknisellä, oikeudellisilla ja tieteellisillä palveluilla sekä ennakoida tulevia haasteita hioma-alalla.


Tuoreimpana voimme ylpeänä ilmoittaa olevamme jäsen uudessa eurooppalaisessa kestävyyteen keskityyvässä ohjelmassa: SEAM – Sustainable European Abrasive Manufacturers. SEAM-ohjelma lanseerattiin tammikuussa 2020 ja sen tavoitteena on tukea ja auttaa hiomatuotteiden valmistajia kohti kestävää kasvua erityisesti tuotannossa ja jakelussa. Ohjelmaan hyväksyttyjen yritysten ja niiden tuotantolaitosten on täytettävä joukko vähimmäisvaatimuksia, jotka on jaettu kestävän kehityksen kolmeen peruspilariin: ympäristö, työ ja talous. Kehitystavoitteiden toteutumisesta raportoidaan vuosittain.

SEAM logo

Tämän lisäksi olemme IACDS organisaation jäsen ja sertifikaatin haltijana saamme oikeudet käyttää IACDS:n tavaramerkkiä sen eri muodoissa. International Association of Concrete Drillers & Sawers (IACDS) on organisaatio ammattitaitoiselle rakennusteollisuusalalle betoniporauksesta purkuun, joka puolella maailmaa. IACDS:n tavoitteena on tarjota kansainvälistä yhteistyötä alan yrityksiä tukeakseen ja edistäkseen ammatillista rakennusteollisuusyrittäjyyttä sekä niiden tuotantomenetelmiä.


Lue lisää toiminnastamme interaktiivisesta yritysesitteestämme