Tenax nestemäinen kiviliima

38,00  sis. alv 24 %

Tenax nestemäinen kiviliima, jonka avulla kiven kittaus sujuu ammattimaisesti jättäen siistin ja huomaamattoman lopputuloksen. Graniitille, marmorille, rakennuskivelle, kvartsille, luonnonkivelle ja keinokivelle soveltuva polyesteriliima, jota käytetään pysty- tai vaakasuoraan korjaamiseen, uudelleenrakentamiseen, liimaukseen ja täyttöön.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) THTTENA2010 (Tuote)Osastot: , ,

Kuvaus

Tenax nestemäinen kiviliima, jonka avulla kiven kittaus sujuu ammattimaisesti jättäen siistin ja huomaamattoman lopputuloksen. Graniitille, marmorille, rakennuskivelle, kvartsille, luonnonkivelle ja keinokivelle soveltuva polyesteriliima, jota käytetään pysty- tai vaakasuoraan korjaamiseen, uudelleenrakentamiseen, liimaukseen ja täyttöön. Liiman nestemäinen koostumus tekee tuotteesta helposti sekoitettavan ja levitettävän ja se kovettuu kiiltäväksi.

Tenax nestemäinen kiviliima on kiillotettavaa ja värjäytyy helposti kiveen sopivaksi. Se kovettuu nopeasti ja liimautuu erittäin vahvasti. Kovettuu myös alemmissa lämpötiloissa. Ei sovellu alle 0 asteen lämpötiloihin. Suositellaan sisäkäyttöön.

TENAX-kiviliimat (kivikitit) ovat korkealaatuisia tuotteita marmoreiden, graniittien ja betonituotteiden manuaaliseen ja automaattiseen kittaukseen, paikkaukseen ja liimaukseen. Tenaxin nestemäistä kiviliimaa käytetään vaakatasossa, kovettunut liima on kiiltävä. Käytetään sisätiloissa.

Valmistajan tuotevideo >>

Valmistaja:
Tenax

Lisätiedot

Paino 2,5 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 20 × 15 cm (senttimetri)
Pakkauskoko

1 l + 45 ml kovetin

Soveltuvuus

Luonnonkivi, marmori

Värivaihtoehdot

Kirkas

Käyttöympäristö

Sisäkäyttöön

Käyttöturvallisuustiedote

Fluido nestemäinen kiviliima (Transparent-kirkas)

Tekniset tiedot

Fluido nestemäinen kiviliima

Valmistajan tuotevideo

Toimitus

Huom! Tuotteen toimitus vaatii VAK-kuljetuksen, sillä liiman kanssa käytettävä kovetin luokitellaan vaaralliseksi aineeksi. VAK-tuotteiden kokonaispaino (bruttomassa) saa olla korkeintaan 5 kg per paketti. Lue lisää >>

Jos tarvitset tuotetta enemmän kuin VAK-kuljetus sallii, olethan yhteydessä myyntiimme 09 511 470 tai .

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Ole ensimmäinen joka arvioi tuotteen “Tenax nestemäinen kiviliima”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Saatat myös pitää...