Verktyg för stenindustrin

Ett brett produktsortiment diamantverktyg för stenindustrin. Vi vet vad som fungerar för olika stenbaserade material och har de rätta verktygen för dem. 

 

 

Verktyg för byggindustrin

Kärnborrar, diamantkapklingor samt slipverktyg för byggindustrin. Högkvalitativa diamantverktyg från egen produktion som kompletteras med verktyg och maskiner från branschens hårdaste samarbetspartners.

Prospektering

Prospekteringsborrar samt övriga diamantverktyg för gruvindustrin hittar du på  www.levantomining.com

Nyheter

Sommarens öppethållningstider

Öppethållningstider 1.6−31.7.2023 Vi håller öppet måndagar till fredagar klockan 8.00−16.00 och fredagar 7.30−15.30. Ha en trevlig sommar!

Nytt i produktutbudet!

Vårt urval har kompletterats med nya produkter Under det gångna året har vårt prouktutbud kompletterats med nya varor. Vi har lyssnat på er och nu finns du bl.a. Adamas förnyade borrstativ, slamfilter och en kompakt och lätt vinkelslip i urvalet. Bekanta dig med...

LEVANTO DIAMOND TOOLS AB

Diamantverktyg sedan 1937

Levanto är ledande tillverkare av diamantverktyg för bygg-, sten- och gruvindustrin. Vi är specialist på lösningar som baserar sig på förstklassiga diamantverktyg; mer specifikt erbjuder vi professionella diamantverktyg för kärnborrning samt bearbetning av stenbaserade material.

Läs mer >>

ISO-sertifikaatti, Levanto Oy