Yhteistyökumppanit

Alan johtavat yritykset yhteistyössä

Levanto on johtava suomalainen timanttityökalujen maahantuoja ja näin ollen teemme yhteistyötä alan yritysten kanssa ympäri koko maailmaa. Oman timanttityökaluvalmistuksen lisäksi Levanto tuo maahan ja jälleenmyy johtavien valmistajien timanttityökaluja ja -koneita kuten ADI, GÖLZ, KGS, Shibuya, Shinhan ja Tenax.


ADI:n valikoimastamme löytyy laaja valikoima laadukkaita timanttityökaluja kuten CNC-työkaluja. Myös graniitin, keinokiven, dektonin ja monen muunlaisen keraamiseen materiaaliin sopivia ADI:n tappijyrsimiä ovat saatavilla. ADI:n valikoimiin kuuluu myös erikoistyökalut kuten esimerkiksi lasinkäsittelyyn erikoistuneet työkalut.

ADI Diamond Tools

GÖLZ tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita koneita ammattitaitoiseen käyttöön. Valikoimastamme löytää erilaisia sahoja, porakoneita ja käsikäyttöisiä koneita. GÖLZ-tuotteissa on keskitytty niin kestävään ja vahvaan puoleen kuin myös ergonomiseen ja helppoon käsittelyyn. Uusimmat tulokkaat GÖLZ-valikoimassa ovat käsikäyttöiset uraleikkurit ja porakoneet.

Gölz GmbH

KGS tarjoaa hiomalaikkoja erilaiseen käyttöön erinoimaiseen tuloksen saavuttamiseksi. Valikoimastamme löytyy monipuolisesti hiomalaikkoja kuiva- ja märkähiontaan sekä kone- ja käsihiontaan. Muunmuassa suositut KGS Swiflex XX hiomalaikat ja KGS Hybrid Flap Disc lamellilaikkat ovat saatavissa helposti verkkokaupastamme.

KGS Diamond

Marini Quarries Group on maailmanlaajuinen johtava kairaus- ja timanttivaijereiden koneiden valmistaja. Koneet keskittyvät pääsääntöisesti marmorin ja graniitin louhoksiin sekä maa- ja vesirakennuksen käsittelyyn. Marini Quarries Groupin tarjoama laaja valikoima koneita takaavat luotettavuuden ja joustavuuden.Tutustu lisää yritykseen ja heidän tuotteisiin alla olevista esitteistä tai vieraile Marini Quarries Group:in kotisivuilla.

Marini Quarries Group

NTT Coresaw on patentoitu teollisuuskone kairausnäytteiden katkaisuun. Katkaisuprosessi on täysin automatisoitu ja valvottu, mikä tekee työstöstä tehokkaamman. Koneen automaatiojärjestelmä maksimoikatkaisuprosessin nopeuden keräten samalla dataa prosessista. NTT Coresaw konetta käytetään laajasti kaivos- ja kairausalalla.

NTT Core Saw

SHINHAN tarjoaa tehokkaita ja vahvoja timanttilaikkoja joista tunnetuimmat kuuluvat Arix valikoimaan. Muun muassa seinäsahaan tai pienitehoiseen holvisahaan suosittu timanttilaikka ARIX WX30 ja käsisahaan tarkoitettu HX20 löytyy Levannon mallistosta.

Shinhan Diamond Tools

Levanto toimii Shibuyan tuotteiden yksinoikeutettuna ja ainoana jälleenmyyjänä Suomessa. Valikoimaan kuuluu monenlaisia timanttiporakoneita betonin, kiven ja tiilen poraukseen. Muun muassa käytännöllinen ja pienikokoinen timanttiporakone Shibuya TS092 on yksi suosituista tuotteista.

Shibuya

TENAX tarjoaa korkealaatuisia tuotteita manuaaliseen ja automaattiseen marmorin, graniitin ja betonin korjaamiseen, liimaamiseen ja hoitoon. Tuotevalikoima koostuu kiinteistä ja nestemäisistä liimoista sekä kivenhoitoaineista eri tarkoituksiin.

Tenax Italy