Levanto.fi-verkkokauppa on avattu. Verkkokauppaan pääset sivujemme yläpalkista löytyvästä Verkkokauppa-painikkeesta. Verkkokauppamme valikoimasta löydät muun muassa kiviliimoja, hiomalaikkoja sekä timanttilaikkoja. Olemme pyrkineet tekemään verkkokaupasta mahdollisimman selkeän, jotta tuotteiden tilaaminen olisi asiakkaille mahdollisimman helppoa.

Verkkokaupassa tehdyn tilauksen toimituksesta huolehtii Posti. Asiakkaalla on mahdollisuus valita haluaako hän noutaa tilauksensa Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Asiakas voi myös noutaa tilauksensa varastoltamme osoitteessa Venevalkamantie 5 02700 Kauniainen. Kiviliimojen kuljetus vaatii VAK/ADR-kuljetuksen (vaarallisten aineiden kuljetus), jolloin kuljetus toimitetaan vastaanottajalle perille arkisin klo 14.00 mennessä.

Verkkokaupassamme maksuvälineinä käyvät kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut sekä korttimaksaminen (mm. Visa, MasterCard, American Express ja Diners Club).

Tervetuloa ostoksille!

Klikkaa tästä verkkokauppaan >>