Levanto joulu

Me Levantolaiset haluamme kiittää sinua kuluneesta vuodesta ja toivottaa sinulle ja perheellesi timanttista joulua sekä onnellista uutta vuotta 2017!

Tänä vuonna olemme tuottaneet hyvää joulumieltä tekemällä lahjoituksen
Hyvä Joulumieli -keräykseen. 

Hyvä Joulumieli -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään. Hyvä Joulumieli -lahjakortit jaetaan Suomessa asuville lapsiperheille, joilla on vaikea tilanne esimerkiksi työttömyyden, sairauden, ylivelkaantumisen, perheen pienituloisuuden tai jonkin muun kriisitilanteen vuoksi. Lue lisää täällä >>

Joulupyhien aikana olemme suljettuna 23.-26.12.2016.
Palvelemme jälleen normaalien aukioloaikojen mukaisesti 27.12. klo 8.00. Verkkokauppamme palvelee myös joulun ajan 24/7. Tervetuloa!

Timanttisin terveisin
Levantolaiset