1. syyskuuta 2017 tytäryhtiömme Constec Scan-Diamant vaihtaa nimensä – Levanto Norge AS.

Nimenvaihto on osa Levannon strategiaa vahvistaakseen asemaansa sekä kehittääkseen kokonaisvaltaisen konsernin.

Asiakkaillemme nimenvaihto ei tarkoita suuria muutoksia, pelkästään nimi tulee vaihtumaan. Toimisto sekä palvelupiste Oslossa ja Rørossa tulee toimimaan samalla tavalla kuin ennen.

Kokonaisvaltainen kehittyvä konsernimme antaa meille mahdollisuuden tarjota laajemman valikoiman palveluita ja kattavamman valikoiman asiakkaillemme. Levannon logo on jo ennen ollut osa Constec Scan-Diamantin virallista logoa. Syyskuun alusta vanha nimi ja logo poistetaan, jonka jälkeen koko ryhmän ulkomuoto on sama.

Levanto-konserni on vahva Pohjoismaissa. Norjassa toimimme Oslossa ja Rørosissa. Konsernin pääkonttori, Levanto Oy, sijaitsee Helsingissä. Levannon ruotsalainen tytäryhtiö Levanto Diamond Tools AB toimii Göteborgissa ja Tukholmassa. Konsernin uusi tulokas, Levanto Canada Inc., sijaitsee Quebecissä Kanadassa. Levantoa edustaa lisäksi Diatool APS Tanskassa ja LDS Ltd Venäjällä.

Norjan toimipisteesemme voit tutustua tästä!

Levanto Norge AS