Den 1 september 2017 ändrar dotterbolaget Constec Scan-Diamant AS sitt namn till Levanto Norge AS.

Namnbytet är en del av Levantos strategi för att ytterligare stärka sin position samt skapa en helhet av koncernen.

För våra kunder betyder namnändringen inte stora förändringar, det är endast namnet som ändras. Kontoret och servicen i Oslo och Røros kvarstår som tidigare.

En helhetsmässig koncern gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av tjänster och ett mer omfattande sortiment till våra kunder. Levantos logotyp har redan varit en del av Constec Scan-Diamants officiella logo som ett tecken på samhörigheten i gruppen. Från och med september kommer det gamla namnet och den gamla logon att tas bort från logotypen, efter detta kommer hela gruppens layout vara lika.

Levanto-koncernen är stark i Norden. I Norge finns vi i Oslo och Røros. Gruppens huvudkontor, Levanto Oy, är belägen i Helsingfors, Finland. Levantos svenska dotterbolag, Levanto Diamond Tools AB, har kontor i Göteborg och Stockholm. Koncernens nykomling, Levanto Canada Inc., är belägen i Quebec, Kanada. Dessutom är vi representerade av Diatool APS i Danmark och LDS Ltd i Ryssland.

Bekanta dig med Norges kontor här!

Levanto Norge AS