Koronavirus (COVID-19) koskettaa nyt jokaisen arkea, yksityishenkilöistä yrittäjiin ja globaaleihin yrityksiin. Ajattelimme että tässä tilanteessa on tärkeää että jaamme mitä me teemme täällä Levannolla, jotta saamme pidettyä homman käynnissä poikkeusoloista huolimatta.

Olemme mm. ohjeistaneet henkilökuntaamme ottamaan käyttöön tartuntoja estäviä käytäntöjä (mm. käsihygienia) ja peruneet vierailut tiloissamme (poislukien tavaranoudot varastostamme).

Toistaiseksi tilanne ei ole vaikuttanut toimintaamme ja pystymme toimittamaan tuotteita niin kuin ennenkin. Meillä on paljon tuotteita varastossa emmekä tällä hetkellä ole riippuvaisia muiden toimituksista. Korvaavia ja vaihtoehtoisia tuotteita on myös saatavilla.

***

Tiesitkö että meillä onnistuu myös käytettyjen pora- ja saharunkojen teritys?

Älä heitä käytettyä pora- tai saharunkoasi pois, vaan toimita se meille uudelleenjuotettavaksi! Ammattitaitoinen tuotantohenkilökuntamme juottaa sahan- ja poranterät myös pikaisella aikataululla.

***

Lue viesti kokonaisuudessaan täällä >>