Tuotevalikoimamme on täydentynyt Roadware:n hajusteettomalla betoninpaikkausmassalla; Concrete Mender VO™ Low Odor.

Tuote toimii kuten sisarensa 10 Minute Concrete Mender, mutta kyseinen uutuustuote soveltuu erinomaisesti herkkäaistisille sekä tiloihin, joissa tavallisen Concrete Menderin tilapäinen haju voi olla häiritsevä.

Mikä ihmeen Concrete Mender?

Roadware 10 minute Concrete Mender -betoninpaikkausmassalla korjaat betonihalkeamat hetkessä, jopa 10 minuutissa. Toisin kuin esimerkiksi epoksikorjaukset tämä 100 % polyuretaani tunkeutuu betoniin tehden paikkauksesta todella kestävän. Koska massa toimii myös kylmissä tiloissa injektointimassa on valintasi kylmien tilojen, kuten kylmähuoneitten tai parkkihallien halkemien korjauksessa. Tuote toimii jopa -28 asteessa!

Kaksikomponentti hybriidiuretaanimassa, joka hiekkaan sekoitettuna muodostaa kestävän polyuretaanibetonin. Aineen koostumus on sellainen että se tunkeutuu syvälle betoniin ja korjaus on pitkäikäinen kestäen kovan kuormituksen.

Valmistajan videolla näet kuinka helppoa ja nopeaa Concrete Menderin käyttö on >>