Suorituskykyinen, hiljainen ja tarkka ADW iKon Silent -timanttisahanterä on suunniteltu erityisesti sahaamaan äärimmäisen tiiviitä materiaaleja, kuten sintrattuja kivilaattoja sekä dektonia että neoliittia.

iKon Silent -timanttiterä tarjoaa puhtaan leikkauksen ja pitkän käyttöiän. Kyseinen malli on tarkoitettu suoraan leikkaamiseen ja siinä on 10 mm korkeat segmentit. Segmentit ovat sandwich-rakenteisia ja vahvistetuissa kulmissa on erilainen sidos, mikä auttaa terää leikkaamaan suoraan ja vähentämään segmentin pyöristymistä. Lohkeamisen estämiseksi, segmentit on asetettu hyvin lähelle toisiaan. Timanttisegmentit on hitsattu äänettömälle rungolle.
Timanttiterä Dekton ADW


Timanttiterä dektonille – markkinoiden parhaimmistoa

✓ Halkaisija Ø 400 mm

✓ Keskireikä Ø 60 mm

✓ Hiljainen ja tarkka

✓ Märkäkatkaisuun

✓ Siltasahaan

✓ Dektonille, neoliitille ja muille äärimmäisen tiiviille materiaaleille

 

Lue lisää ja tilaa verkosta