Levanto Oy on SEAM-ohjelman jäsen, SEAM on uusi viitekehys, joka on omistettu hiomateollisuuden kestävälle kehitykselle

Timanttityökaluja valmistava ja maahantuova Levanto Oy voi ylpeänä ilmoittaa olevansa jäsenenä uudessa eurooppalaisessa kestävyyteen keskittyvässä ohjelmassa: SEAM – Sustainable European Abrasive Manufacturers.

SEAM-ohjelman tavoitteena on tukea ja auttaa hiomatuotteiden valmistajia kohti kestävää kasvua erityisesti tuotannossa ja jakelussa.

Ohjelmaan hyväksyttyjen yritysten ja niiden tuotantolaitosten on täytettävä joukko vähimmäisvaatimuksia, jotka on jaettu kestävän kehityksen kolmeen peruspilariin: ympäristö, työ ja talous. Ohjelman jäsenenä Levanto Oy on sitoutunut näiden kolmen pilarin sisällä useisiin kehitystavoitteisiin, joita ovat mm. energianhallinta, työntekijöiden turvallisuus, liiketoiminnan jatkuvuus sekä toiminnan jatkuva parantaminen. Kehitystavoitteiden toteutumisesta raportoidaan vuosittain.

Sekä isot että pienet hiomatuotteiden valmistajat, toimittajat ja jakelijat ovat liittyneet SEAM-ohjelmaan asettaakseen eurooppalaisen kestävyysstandardin. Tavoitteena on auttaa jäsenyrityksiä löytämään tasapaino ympäristötehokkuuden, tuotannon suorituskyvyn, työturvallisuuden ja muiden osa-alueiden välillä. Nämä osa-alueet ovat tärkeitä arvoja, jotka antavat vahvan aseman eurooppalaisille yrityksille koko maailmassa.

SEAM-ohjelma kehittää ominaisuuksiaan jatkuvasti. Uudet palvelut sekä suorituskyvyn seuranta- ja hallintatyökalut ovat pian saatavilla kaikille SEAM jäsenille.

Yhteydenotot:

Patrick Sandman, toimitusjohtaja, Levanto Oy
, +358 400 969 660

Some:
@levantofinland (Instagram ja Facebook)

SEAM www-sivut: https://www.seam.earth
SEAM somessa: LinkedIn, Twitter, Instagram, Facebook

SEAM logo