GMATIC 3000 – CNC arbetsstation för bearbetning av sten

Den nyaste CNC -modellen utvecklad av Ghines Group omfattar 3 interpolerade axlar som bearbetar natursten samt syntetiska och keramiska material. GMATIC 3000 CNC router för sten kombinerar exclusiva komponenter och grundlig mekanik med enkelt underhåll och användarvänlighet, karakteristiskt för Ghines maskinerna. Denna CNC arbetsstation möjliggör flera tillämpningar och fabrikat, allt från kök- och badrumsskivor till dekorativa element men även gravstensdetaljer.

LÄS MER

GMATIC 3000 CNC arbetsstation är utrustad med ett urval på 14 eller 20 automatik verktygshållare som alla har möjlighet till individuella positioner. Arbetsstationen upptar ett litet område men kan bearbeta väldigt stora delar och material.

 

CNC -modellen av Ghines Group möjliggör mångsidiga prestationer. Maskinen arbetar med ytterst noggranhet och garanterar en färdigt produkt med alla detaljer.

 

 

FÖR MER INFORMATION:

Levanto Diamond Tools AB – Göteborg

Ni når oss på telefon +46 31 522 700
samt per email .
Vår besöksadress:
Backa Bergögata 9
422 46 Hisings Backa, SVERIGE


Levanto Diamond Tools AB – Stockholm

Ni når oss på telefon +46 8 556 343 80
samt per email .
Vår besöksadress:
Västbergavägen 24 B 7
126 30 Hägersten, SVERIGE