Image Image Image Image Image Image Image Image Image

21.2 2019

Levanto har beviljats med Finlands Starkaste Platina -certifikatet

21.2.2019 | By |

Ett företag som beviljats Finlands Starkaste -certifikatet skapar styrka i Finlands ekonomi nu och i framtiden. Certifikatet är en symbol för företagets positiva ekonomiska nyckeltal, kreditvärdighet, bakgrundsinformation och ett positivt betalningsbeteende. Finlands Starkaste -certifikatet symboliserar för kunder, samarbetspartners, kreditgivare och andra intressenter, att samarbetet med företaget baseras på en hållbar grund. Certifikatet baserar sig på Suomen Asiakastietos Rating Alfa -kreditklassifiering.
Läs mer om certifikatet på Suomen Asiakastietos webb >>

Platina certifikatet beviljas endast till företag som tillhört Finlands Starkaste i över tre år i rad. Levanto har varit bland Finlands Starkaste sedan 2007.

Finlands Starkaste Platina certifikat Levanto

Läs mer om vår verksamhet samt våra diamantlösningar >>