Tenax flytande stenlim

38,00  inkl. moms 24 %

Tenax flytande stenlim – limning, lappning och reparering av sten på ett professionellt vis. Lämnar ett snyggt och diskret slutresultat. Polyesterlimmet är lämpligt för granit, marmor, byggsten, kvarts, natursten och konstgjord sten. Används för vertikal eller horisontell reparation, rekonstruktion, limning och fyllning.

I lager

Artikelnr: THTTENA2010 Kategorier: , ,

Beskrivning

Tenax flytande stenlim – limning, lappning och reparering av sten på ett professionellt vis. Lämnar ett snyggt och diskret slutresultat. Polyesterlimmet är lämpligt för granit, marmor, byggsten, kvarts, natursten och konstgjord sten. Används för vertikal eller horisontell reparation, rekonstruktion, limning och fyllning. Limmets flytande sammansättning gör produkten lätt att blanda och breda ut. Produkten härdar till en glansig yta.

Tenax flytande stenlim kan poleras och enkelt färgas för att matcha stenens färg. Den härdar snabbt och fäster mycket starkt. Härdar även vid lägre temperaturer. Ej lämplig för temperaturer under 0 grader. Rekommenderas för inomhusbruk.

TENAX stenlim (stenspackel) är högkvalitativa produkter för manuell och automatisk spackling, lappning och limning av marmor, granit och betongprodukter.

Tenax produktvideo (YouTube) >>

Tillverkare:
Tenax

Ytterligare information

Vikt 2,5 kg
Dimensioner 20 × 20 × 15 cm
Förpackning

1 l + 45 ml härdare

Avsedd för

Natursten, marmor, betong

Färg

Transparent

Bruksområde

Inomhusbruk

Säkerhetsdatablad

Fluido nestemäinen kiviliima (Transparent-kirkas)

Teknisk data

Fluido nestemäinen kiviliima

Produktvideo

Du gillar kanske också…